Martínez blijft aan als bondscoach van België: "Er volgt geen officieel communicatiemoment"

Peter Bossaert, algemeen directeur van de Belgische voetbalbond, houdt vertrouwen in Roberto Martínez. De bondscoach van België strandde met zijn ploeg in de kwartfinale van het EK, maar hoeft zich geen zorgen te maken om zijn baan.

"Morgen beginnen we aan de voorbereiding voor de wedstrijden in september en oktober. Roberto Martínez is daar bij", benadrukt Bossaert tegenover Sporza. "Er volgt geen officieel communicatiemoment meer, maar er is geen enkele reden om de staf te wijzigen".

"Ik weet waar de stemmingmakerij vandaan komt, maar er is momenteel geen enkel probleem met Martínez. Een echte evaluatie zal er niet komen, want zoals in elk goed functionerend bedrijf heerst er bij de voetbalbond een cultuur van permanente evaluatie".

EK-uitschakeling

België ging vrijdagavond ten onder tegen Italië. De Belgen leden een 2-1 nederlaag in de Allianz Arena. Nicolò Barella, Lorenzo Insigne en Romelu Lukaku zorgden voor de doelpunten in München.

Roberto Martínez bondscoach België

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl