Achtste finale Engeland - Senegal: wie schrijft geschiedenis?

De achtste finale tussen Engeland en Senegal wordt een verrassing. De beide ploegen speelden namelijk nog nooit eerder een officiële interland tegen elkaar. De winnaar van deze wedstrijd schrijft dus geschiedenis. Alle reden voor een mooie vooruitblik.

Advertorial. Wat kost gokken jou? Speel bewust, 18+

Wie is de favoriet in de wedstrijd Engeland - Senegal?

Als we naar de FIFA-ranking kijken is Engeland met een vijfde plaats de favoriet. Senegal bezet namelijk de 18de plaats op de ranking. Ook op basis van de resultaten in de groepsfase is Engeland (met 2 overwinningen en één gelijk spel) de favoriet. Senegal behaalde weliswaar ook twee overwinningen, maar verloor van het Nederlands elftal.

Engeland bereikt de volgende ronde (1,56)

Zet Engeland weer een monsterscore op het bord?

In de groepsfase van het WK pakte Engeland bij beide overwinningen flink uit. Tegen Iran scoorden de Engelsen liefst 6 keer en ook tegen Wales vonden ze drie keer het doel van de tegenstander. Kunnen we vanavond weer een forse score verwachten?

Engeland scoort meer dan 2,5 keer tegen Senegal (3,95)

Neemt Marcus Rashford The Three Lions op sleeptouw?

Namens The Three lions, zoals Engeland ook wel genoemd wordt, maakt Macus Rashford tot nu toe indruk. De Engelse verrassing van dit WK valt op door goed spel en maakte bovendien al drie doelpunten. Hierdoor is hij gedeeld topscoorder op het WK. De wedstrijd tegen Senegal biedt een uitstekende optie om zijn doelsaldo verder te verhogen.

Marcus Rashford scoort op het WK 2022 tegen Senegal (3,35)

Als Engeland inderdaad wint wacht in de kwartfinale de winnaar van de wedstrijd Frankrijk tegen Polen, waar wij natuurlijk ook op vooruitblikten.