VIDEO: Vader Barcelona-talent koopt acht shirts van zijn zoon in fanshop

FC Barcelona moest na het vertrek van Lionel Messi het rugnummer 10 toewijzen aan een andere speler. De club koos voor het grote talent Ansu Fati. De vader van de aanvaller kan zijn geluk niet op. Bij het stadion kocht hij in de fanshop maar liefst acht shirts van zijn 18-jarige zoon.

Tegenover Desportes Cuatro reageert de vader van Fati op het nieuws: "Het is indrukwekkend, ik heb er geen woorden voor. Niemand kan zich voorstellen hoe dit voelt. Het is heel gek. We hebben een heel zware tijd gehad en vaak gehuild. Ansu ook. Hij is erg sterk, maar het zijn negen heel zware maanden geweest."

Ansu Fati was zo goed als een jaar uitgeschakeld wegens een meniscusblessure. Inmiddels wordt er verwacht dat hij binnenkort zijn rentree kan gaan maken. Zijn vader besloot mede daarom acht Barcelona-shirts te kopen: "Ik wens niemand toe wat wij hebben meegemaakt, zelfs mijn ergste vijand niet", aldus Fati senior over de zware blessure van zijn zoon. "Maar het leven gaat door. Ik heb veel slapeloze nachten gehad, maar hebben ook altijd de liefde van Barcelona gevoeld. We zijn één familie."

Feyenoord-doelman vertrekt