Henk de Jong na #psvgra: "Mooi dat PSV tijd ging rekken om geen goal tegen te krijgen"

PSV won zondag moeizaam met 2-1 van De Graafschap en dat zag trainer Henk de Jong ook. Zijn ploeg kwam op voorsprong, maar gaf het in de tweede helft alsnog weg. Terecht, vindt de coach van de Achterhoekers, die genoot van het feit dat PSV erg bang was voor de gelijkmaker.

scroll-down Meer lezen over dit
trending topic?
trending
Lees verder over‘LIVE PSV - De Graafschap: Doelpunten, video beelden en samenvatting #PSVGRA’

SFEERBEELDEN: De Graafschap-fans bouwen 'feestje' na nederlaag in Eindhoven #PSVGRA (VIDEO)

Fabian Serrarens reageert op strafschopmoment met Hirving Lozano

Gespot: Mark Rutte juicht in het Philips Stadion voor de 2-1 van PSV tegen De Graafschap

FANFOOTAGE VIDEO GOAL: PSV - De Graafschap 1-1 (Steven Bergwijn)

Beelden: PSV-fans fluiten hun spelers massaal uit na de eerste helft tegen De Graafschap (0-1)

PSV-fans zijn woedend na slappe eerste helft tegen De Graafschap: "Geef die schaal maar aan Ajax"

Haha! De Graafschap-goalie Bertrams geeft tegen PSV eigen betekenis aan 'uitverdedigen'