Stunt in Venlo! VVV huurt Kroatisch international van AS Roma

Groot nieuws uit Limburg. VVV Venlo heeft flink toegeslagen. Kroatisch international Ante Coric komt op huurbasis over van AS Roma. Bij de huurdeal is een optie tot koop in opgenomen. De 23-jarige middenvelder heeft vier interlands achter zijn naam staan.

In 2018 maakte Coric de overstap van Dinamo Zagreb naar AS Roma. In Italië kende de Kroaat maar weinig successen. Vorig seizoen speelde hij al op huurbasis bij Almeria in Spanje en mag nu hopen op een doorbraak in Venlo.

Technisch manager Stan Valckx is in ieder geval te spreken over de aanwinst. “Ante heeft ontegenzeggelijk veel talent. Hij heeft op jonge leeftijd op hoog niveau zijn debuut gemaakt en heeft daarna de stap gemaakt naar het buitenland.”

Coric is zelf ook erg te spreken over zijn overstap naar VVV. “Er was veel interesse vanuit allerlei clubs. Maar uiteindelijk heb ik voor VVV-Venlo gekozen. Ik heb een heel goed gevoel over deze stap naar Venlo en de Eredivisie. De contacten met VVV-Venlo zijn van begin af aan heel warm. Trainer én directie lieten weten me graag naar Venlo te zien komen. Dat geeft vertrouwen.”