Feyenoord wint probleemloos van Fortuna Sittard

Feyenoord heeft de vijftiende speelronde afgesloten met een 5-0 overwinning. De Rotterdammers moesten het vandaag stellen zonder Justin Bijlow en Gernot Trauner. Guus Til, Luis Sinisterra, Alireza Jahanbakhsh en Bryan Linssen (2X) kwamen tot scoren voor de ploeg van Arne Slot.

Eerste helft

In de eerste helft kreeg Feyenoord voldoende kansen om een flinke score neer te zetten. Guus Til scoorde met een stiftje de openingstreffer na iets minder dan tien minuten. Daarna viel de motor een beetje stil, maar Bryan Linssen kopte de 2-0 binnen uit een corner.

Tweede helft

In de tweede helft was er niet veel meer spektakel, maar Feyenoord ging verder met scoren. Linssen kopieerde zijn doelpunt uit de eerste helft en kopte de 3-0 binnen. Luis Sinisterra maakte de 4-0 en vlak voor tijd brengt Alireza Jahanbakhsh de eindstand op 5-0.