Kuyt stevent af op ontslag: ADO Den Haag verliest opnieuw

Dirk Kuyt is er opnieuw niet in geslaagd om een wedstrijd met ADO Den Haag te winnen. In het uitduel bij PEC Zwolle wist de elf van Kuyt nog een knappe 1-2 overwinning te boeken, maar ging ADO Den Haag in eigen huis tegen Jong PSV opnieuw hopeloos onderuit: 1-3.

Afgelopen seizoen toonde ADO Den Haag zich vooral in het slot tot één van de topfavorieten om promotie af te dwingen naar de Eredivisie. Echter moest het in de finale van de Play-Offs in een tweeluik buigen voor Excelsior. Dit seizoen hoopte de club uit Den Haag met Dirk Kuyt aan het roer om opnieuw mee te doen om promotie, maar ziet het er na negen speelronden heel anders uit. In negen wedstrijden wist ADO Den Haag slechts twee duels te winnen en werd er voor de rest twee keer gelijk gespeeld en vijf keer verloren.

Eerder kreeg de hoofdtrainer van ADO Den Haag al een boze groep supporters op de training langs waarmee hij in gesprek ging. Tijdens het duel met Jong PSV werd er na het laatste fluitsignaal met witte zakdoekjes gezwaaid door de fans van ADO Den Haag. Het lijkt er steeds meer op dat Dirk Kuyt na de tegenvallende resultaten zal worden ontslagen.