Bayern-speler deelt kleedkamergeheim: "Zijn penis verdient een expositie"

Ken jij hem nog? Javi Martinez speelt tegenwoordig bij Qatar SC. Afgelopen zomer maakte de Spaanse middenvelder de overstap van Bayern München naar Qatar. Daar speelde hij al achttien wedstrijden en kwam twee keer tot scoren. De 33-jarige voetballer deed onlangs een opvallende uitspraak. In een interview dat te zien is op YouTube nam hij geen blad voor de mond over het zaakje van een oud-collega van hem. 

Javi Martinez

In het interview deelde Javi Martinez namelijk een opmerkelijk kleedkamergeheim: "De penis van Renato Sanches zou eigenlijk een expositie moeten krijgen."

"Ik weet niet of hij nu een vriendin heeft, och arm meisje anders. Ik weet niet wat ze van het leven vindt, als ze nog leeft...", zei de Spanjaard met een knipoog. 

Bayern München

In de periode van 2016 tot 2020 speelde Javi Martinez samen met Renato Sanches bij Bayern München en die laatste liet een duidelijk een indruk na bij de Spaanse middenvelder: "Bij Bayern München speelde ik met veel zwarte spelers samen, maar de penis van de Portugees, daar kon je niet naast kijken."

🤣🤣🤣

Martinez over Penis Renato Sanches

Feyenoord-doelman vertrekt