Álvarez: "Als die interesse een jaar eerder was gekomen, had ik niet meer bij Ajax gespeeld"

Edson Álvarez is één van de vaste krachten binnen de selectie van Erik ten Hag. Het was inmiddels bekend dat de 24-jarige rechtspoot zijn familie enorm miste, want zij waren niet met hem meegereisd. De Mexicaan stond in de zomer in de belangstelling van Stade Rennes, maar de middenvelder verkoos Ajax boven de Franse club. 

Stade Rennes wilde ver gaan om Álvarez binnen te halen. Salma Hayek, de partner van de eigenaar van de Franse club, werd ingezet als lokaas. "Als die interesse een jaar eerder was gekomen, had ik niet meer bij Ajax gespeeld, denk ik", vertelt El Machín aan Voetbal International. "Zo zie je maar weer hoe bepaalde zaken in het voetbal kunnen lopen. Ik heb hier echt mijn geluk gevonden en daardoor stond ik afgelopen zomer ook helemaal niet open voor een vertrek".

In oktober 2021 maakte de controleur aan alle speculaties een eind, want inmiddels had hij zijn contract opengebroken en koos hij voor een langer verblijf in Amsterdam. Een mooi moment voor de clubleiding van Ajax om iets bijzonders te regelen. "Eind oktober organiseerde de club een training in het stadion en mochten supporters die bijwonen, als waardering voor hun steun tijdens de coronaperiode. Ik wist dat ik na afloop op het veld mijn nieuwe contract zou ondertekenen, maar de club had ook mijn familie uitgenodigd".

De blije Mexicaan zag zijn gezin voor het eerst lopen op het veld van de Johan Cruijff Arena. "In mijn eerste periode bij Ajax was alles nieuw, ver van huis, en ik mocht mijn vrouw en pasgeboren dochter door de regelgeving hier niet dagelijks bij me hebben. Dat viel me heel erg zwaar, maar gelukkig ligt die tijd achter ons en hebben we het goed als gezin in Nederland".

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl