Slot doet suggestie voor opvolging: "Hij is enorm gedreven om het beste uit zijn spelers te halen"

Arne Slot is met zijn ploeg in voorbereiding op het treffen met SC Cambuur. De Rotterdammers moeten donderdagavond nog een wedstrijd inhalen, want deze werd verplaatst wegens Europese verplichtingen van de Rotterdammers. In de persconferentie doet de oefenmeester een opvallende uitspraak.

Het is nog zeker geen onderwerp van gesprek, maar Slot liet in de persconferentie ontvallen dat hij hoopt Robin van Persie ooit als hoofdtrainer van de ploeg uit Rotterdam-Zuid te kunnen bewonderen.  "Het lijkt me voor Feyenoord geweldig als hij hier ooit hoofdtrainer wordt", aldus de 44-jarige Nederlander. De voormalig international kreeg eerder deze week te horen dat hij mag beginnen aan een opleiding die benodigd is om een BVO te coachen. 

"Ten eerste omdat het een ontzettend fijn persoon is, die nu ook al regelmatig bij ons is. Maar ook omdat hij enorm gedreven is om het beste uit zijn spelers te halen. Het zou dus fantastisch zijn als hij op termijn trainer wordt van Feyenoord", lacht Slot, die de nadruk legt op 'op termijn'. "Ik vind het alleen maar fijn als collega's die ambitie hebben. Dat steken ze er veel tijd en energie in en maken ze de spelers beter. Daar profiteer ik als huidige hoofdtrainer ook van."

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl