Voetbalfans feliciteren Van Bronkhorst met behalen CL-voetbal: 'Jammer voor PSV, wel mooi voor Gio'

Ondanks de uitschakeling van PSV in de voorronde van de Champions League, klinkt er toch gejuich rond de wedstrijd tegen Rangers (0-1). Op sociale media feliciteren vele voetbalfans Giovanni van Bronkhorst met de plaatsing voor het miljardenbal. De oud-trainer van Feyenoord krijgt flink wat lofzang.

scroll-down Meer lezen over dit
trending topic?
trending
Lees verder over‘PSV - Rangers’

PSV-praat aflevering 1; Napraten over CL-uitschakeling, situatie Gakpo en Luuk de Jong

Driessen raadt United-transfer Gakpo af: "Nu komt hij binnen als een nobody"

Voetbalfans steken draak met PSV-uitschakeling: ''Is Benítez de duurste keeper die PSV ooit gehaald geeft?''

PSV-verdediging hard aangepakt na geklungel bij 0-1: 'Ze vragen erom, met dat achteruit voetballen'

VIDEOGOAL: PSV - Rangers FC 0-1 (Colak)

Gakpo kind van de rekening na zwakke eerste helft PSV: 'Mag straks bidons tillen bij Utd'

Kijkers #PSVRAN niet onder de indruk van spel PSV: 'Rust heeft ze wel veel goed gedaan hè?'