Zahavi wil seizoen met PSV afmaken en hervat training

Eran Zahavi blijft 'gewoon' bij PSV. De spits wil het seizoen met PSV afmaken en niet vervroegd weggaan. Dat schrijft Zahavi op zijn Instagram. Het gezin van Zahavi was zondag het slachtoffer van een brute overval op hun woning.

Overvallers

"Ik wil de geruchten dat we vluchten stoppen", schrijft Zahavi op Instagram. "Het tegenovergestelde is waar. We blijven tot het einde van het seizoen, om onze doelstellingen te bereiken." Terwijl Zahavi met PSV naar Tilburg was afgereisd, waren twee overvallers het huis van de spits binnengedrongen. Tijdens de overval werd zijn vrouw mishandeld en zijn kinderen bedreigd.

Vrouw Zahavi

Er komen steeds meer details naar buiten over de overval. Shay Zahavi, de vrouw van de PSV-spits, werd zondagmiddag verrast nadat zij de deur open deed. Een man verkleed als pakketbezorger, gevolgd door nog een overvaller, drongen met veel geweld de woning binnen. Samen met de drie kinderen werd de vrouw van Zahavi vastgetaped. De overvallers gingen zeer gewelddadig te werk en wilden geld en sieraden zien. Toen het ze niet snel genoeg ging, is het haar van Shay afgeknipt.

John de Jong, technisch directeur van PSV, en Bas Roorda, teammanager, lieten aan ESPN weten dat ze Zahavi alle tijd gaven om de situatie te verwerken. Echter denkt de Israëliër niet aan rust en wil hij er tijdens de laatste twee wedstrijden van PSV bij zijn.

Ook interessant