‘Bayern kan Gravenberch voor 25 miljoen ophalen bij Ajax’

Bayern München aast op de diensten van Ryan Gravenberch, zo melden het AD en De Telegraaf. De Duitse grootmacht zou verregaande interesse hebben in de 19-jarige middenvelder en hoopt hem deze zomer al te kunnen vastleggen. Ajax zou willen luisteren naar een bod, vooral nu Gravenberch zijn aflopende contract niet wil verlengen.

Gravenberch zou eerder al met de vertrokken Marc Overmars hebben gesproken over de transfersom die Ajax zou vragen. De toenmalig directeur voetbalzaken dacht aan een bedrag van 25 à 30 miljoen euro. Bayern München zou al contact hebben gehad met het management van Gravenberch, de middenvelder zou al weten wat hij gaat verdienen in Duitsland. Ajax zou nog altijd graag met Gravenberch door willen gaan, maar de kans op een contractverlenging wordt met de dag kleiner.

Toptalent

Gravenberch gold in de jeugd van Ajax al jarenlang als een toptalent. De middenvelder maakte op zestienjarige leeftijd zijn debuut voor het eerste van de ploeg uit Amsterdam en groeide uit tot een steunpilaar op het middenveld. Na vier jaar Ajax waarin Gravenberch tot 90 optredens kwam, lijkt er nu een einde te komen aan een tijdperk.

Lees ook: -> Dit is de mysterieuze vriendin van Ryan Gravenberch 

Ook interessant