Ten Hag start aan zoektocht: "We werken hard aan het aantrekken van nieuwe spelers"

Manchester United deed vlak voor het begin van het WK afstand van Cristiano Ronaldo, nadat de Portugees in een spraakmakend interview gehakt maakte van alles en iedereen bij de Engelse topclub. Uiteindelijk gingen de twee partijen uit elkaar en laat Erik ten Hag weten dat de club is begonnen aan de zoektocht naar een vervanger.

Ook de Nederlandse oefenmeester stond op het lijstje van Ronaldo. De aanvaller noemde hem respectloos en liep helemaal leeg over hun samenwerking. Het vertrek van de international betekent geen direct probleem, maar zorgt wel voor een gat in de selectie. 21 december hervatten The Red Devils het seizoen met een League Cup-wedstrijd tegen Burnley. Ten Hag hoopt mét een nieuwe aanvaller, 'maar alleen als we de juiste vinden'.

'We zullen alles doen wat in onze macht ligt', zo vervolgt de trainer. 'Ik ga niet in op namen van spelers. Dat doe ik nooit. Ik respecteer de contracten, maar op de achtergrond werken we hard aan het aantrekken van nieuwe spelers.' Cody Gakpo werd afgelopen zomer al in verband gebracht met Manchester United, maar de Engelse club haakte op het laatste moment af. Op het WK was de Nederlander van groot belang voor Oranje en dat drijft de vraagprijs weer een stukje op.

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl