Eindhovens Dagblad: Nog geen bod op Steven Bergwijn, PSV bezig met doelman

Het zou zomaar kunnen dat Ajax met de komst van Quincy Promes geen poging meer gaat wagen om Steven Berwijn naar Amsterdam te halen. Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad meldt dat PSV nog geen bod heeft ontvangen op de 21-jarige aanvaller. Het is volgens Elfrink denkbaar dat PSV aan Ajax een 'concurrentie-opslag' vraagt. 

Ajax werd lange tijd in verband gebracht met Bergwijn, die zelf open zou staan voor een transfer. Maar maandagavond maakten de Amsterdammers de komst van Quincy Promes wereldkundig, die net als Bergwijn vleugelaanvaller is. Ajax betaalde iets meer dan vijftien miljoen euro voor Promes. Wat PSV voor Bergwijn vraagt is niet bekend. 

Robin Ruiter 

Ondertussen is PSV bezig met de komst van een nieuwe doelman, meldt Elfrink. Door de blessure van Lars Unnerstall hoopt de nummer twee van de Eredivisie Robin Ruiter te contracteren. De voormalig FC Utrecht-sluitpost mag transfervrij vertrekken bij Sunderland en moet dienen als stand-in voor Jeroen Zoet. Ook Sparta Rotterdam zou interesse hebben in Ruiter, die de voorkeur geeft aan PSV.