Rolex-bende wilde Tadic beschieten en ‘nooit meer laten voetballen’

Wow! Heftig nieuws uit Amsterdam. Het Parool en De Telegraaf melden dat het weinig had gescheeld, of Ajax-aanvaller Dusan Tadic had nooit meer gevoetbald. Dit alles heeft te maken met een Rolex-bende, die zwaar actief was in de hoofdstad.

Tussen 2016 en 2019 roofde een bede criminelen zo’n tien Rolexen bij elkaar. Onder meer Estelle Cruijff was daar hardhandig het slachtoffer van. Een aantal voetballers wasook potentiële doelwit van de bende. Steven Bergwijn, Adam Maher, Luuk de Jong, Siem de Jong en Dusan Tadic waren in het vizier van de bende.

Tadic in zeer groot gevaar
Doordat de beveiliging van Tadic zo goed was, zou de bende niet in de buurt van de Serviër kunnen komen. De bende zou wel een poging hebben gedaan. De Telegraaf schrijft namelijk dat Tadic in zijn eigen huis hardhandig zou worden overvallen. De overvallers waren van plan Tadic door zijn been te schieten met een semiautomatisch pistool.

‘Bambambam. Hij zou nooit meer kunnen voetballen, maar dan konden ze wel zijn horloge pakken,” zou een verdachte hebben gezegd. Een van de verdachten zet vraagtekens bij de ‘geschetste’ operatie. Hij zou niet weten of de bovenstaande versie overeenkomt met wat de bende echt van plan waren. Hij zou gewoon ‘snel geld’ zijn. De bende werd afgeluisterd door de politie en staan nu voor de rechter.

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl