‘Ten Hag wil snel antwoord van Manchester United’

Erik ten Hag staat in de nadrukkelijke belangstelling van Manchester United. De Engelse grootmacht zou eerder al in Amsterdam met de Ajax-trainer hebben vergaderd over zijn mogelijke positie als trainer vanaf aankomend seizoen. Eerder doken er al geruchten op dat Ten Hag verbaasd zou zijn over de trage handelingssnelheid van Manchester United. Volgens transfergoeroe Fabrizio Romano wil Ten Hag snel een antwoord van de club uit Manchester, zo laat hij weten in een gesprek met The United Stand.

De trage handelswijze heeft er alles mee te maken dat er met meerdere kandidaten gesproken zou worden. Het zou volgens bronnen gaan om Sevilla-trainer Julien Lopetegui, Spanje-bondscoach Luís Enrique en Paris Saint-Germain-trainer Mauricio Pochettino. Echter zou Ten Hag de beste papieren hebben om de vacature te vervullen. De huidige trainer van Manchester United, Ralf Rangnick, liet eerder weten groot fan te zijn van de Ajax-trainer.

Beslissing komt snel

De verwachting is dat er binnen een aantal weken een beslissing genomen zal worden over de nieuwe trainer van de club. Erik ten Hag staat niet alleen onder grote belangstelling van Manchester United, zo werd eerder bekend dat nog twee clubs in de rij zouden staan voor de handtekening van de Ajax-trainer.