Mario Götze verlengt contract bij PSV tot 2024

PSV-speler Mario Götze heeft zijn contract verlengd, zo meldt PSV op de officiële kanalen. De 29-jarige Duitser, die sinds oktober 2020 uitkomt voor de Eindhovenaren, heeft zijn handtekening gezet onder een contract tot medio 2024.

Meerdere clubs zouden interesse hebben getoond in de 29-jarige Duitser, waaronder ook clubs die actief zijn in de Champions League, aldus directeur voetbalzaken bij PSV John de Jong: ''Hij wil prijzen winnen met de club. Die ambitie delen wij en wij zijn vanzelfsprekend ontzettend blij dat hij zijn toekomst hier ziet.'' 

Götze voelt zich goed bij PSV, zeker onder coach en landgenoot Roger Schmidt: “PSV is een fijne club en ik kan hier werken onder een uitstekende coach en begeleidende staf. Daarnaast is de energie die rondom ons team hangt erg prettig,'' aldus Götze op de website van PSV. 

Dit seizoen wil Götze prijzen pakken met PSV. Dat deed hij eerder al met Borussia Dortmund en Bayern München. In 2014 maakte de 63-voudig international de winnende in de WK-finale tegen Argentinië. 

Feyenoord-doelman vertrekt