PSV ziet voldoende perspectief; 21-jarig talent gaat spoedig zijn contract verlengen

PSV heeft vertrouwen in Ismael Saibari, zo melden Voetbal International en het Eindhovens Dagblad. Het 21-jarige talent speelt bij voorkeur als aanvallende middenvelder en daar lijkt het erg druk te worden, maar door zijn prestaties in Jong PSV willen de Eindhovenaren het contract van de Spaanse Marokkaan graag verlengen.

Het contract van Saibari af en daarom wil PSV deze week nog een contractverlenging realiseren. Met de komst van onder meer Joey Veermen, Guus Til en Xavi Simons lijkt de concurrentie enorm, maar volgens VI en het ED liggen er genoeg kansen voor de nummer tien. De 21-jarige Saibari werkte bij Jong PSV al samen met hoofdtrainer Ruud van Nistelrooij en maakte wederom indruk in de voorbereiding bij de hoofdmacht van de Eindhovenaren.

In 2020 kwam de Spaans-Marokkaanse voetballer over van KRC Genk en sindsdien heeft hij 50 officiële duels in de Keuken Kampioen Divisie gespeeld. Hij scoorde daarin acht goals en gaf elf assists. Ook in de hoofdmacht maakte Saibari al enkele minuten, want na een coronagolf bij het eerste kreeg hij de kans tegen ADO Den Hag en het Griekse PAOK Saloniki.