ED en VI: Schmidt heeft zijn zinnen gezet op vierde PSV-speler

Roger Schmidt, die na dit seizoen zeer waarschijnlijk vertrekt naar SL Benfica, heeft zijn zinnen gezet op een aantal PSV-spelers. Eran Zahavi, Mario Götze, Erick Gutiérrez en nu ook Mauro Júnior staan op het wensenlijstje van O Glorioso. 

Dat melden Voetbal International en het Eindhovens Dagblad. De interesse is nog niet concreet op dit moment, maar als dit gaat veranderen, moeten de Portugezen diep in de buidel tasten. Dit seizoen brak de Braziliaan definitief door in Eindhoven. Na een huurperiode bij Heracles Almelo lijkt hij zijn draai nu gevonden te hebben bij PSV, waar hij tot medio 2025 onder contract staat.

Zahavi kondigde eerder al zijn vertrek aan, maar heeft nog geen contract getekend. Een vertrek van Götze en Gutiérrez lijkt ook erg aannemelijk. Ondanks dat het contract van de Duitse wereldkampioen nog twee seizoenen doorloopt, zit er een clausule van 3 á 4 miljoen euro in zijn overeenkomst. Gutiérrez heeft een aflopend contract en er zijn nog geen gesprekken over een contractverlenging.