'Strijd om handtekening Antony begonnen: meerdere Engelse clubs tonen interesse'

De strijd om de handtekening van Antony is in volle gang. Volgens het Braziliaanse UOL Esporte kan de getalenteerde vleugelspeler nu ook van interesse genieten van andere Engelse topclubs. Eerder werd Manchester United, waar Erik ten Hag graag de samenwerking voortzet met de Ajacied, genoemd. Nu worden ook Liverpool en Newcastle United genoemd als achtervolgers.

Bij Manchester United, de club die de afgelopen dagen het meest genoemd werd als potentiële nieuwe werkgever van de Ajacied, zou Erik ten Hag graag herenigd worden met de aanvaller die hem bij Ajax een goede dienst bewees. In 23 Eredivisie-duels, waarvan 21 als basisspeler, kwam Antony 8 keer tot scoren en was hij 4 keer de aangever bij de doelpunten. De interesse van United is volgens het Braziliaanse medium dan ook niet gek. 

Maar ook de interesse van Liverpool zou niet weggewuifd worden door de aanvaller. Over Newcastle United heeft Antony wel zijn twijfels, ondanks dat ze nu wel de financiële middelen hebben om de buitenspeler binnen te halen. Naast Engelse clubs werden er ook andere clubs in verband gebracht met Antony. In de afgelopen maanden werden onder meer FC Barcelona, FC Bayern München en Paris Saint-Germain al gelinkt met Antony.