'Ten Hag en Man United denken serieus na over transfervrije Eriksen'

Niet alleen kijkt Erik ten Hag naar spelers uit de huidige Ajax-selectie, maar ook heeft hij nu een oud-Ajacied in het vizier. Manchester United zou namelijk serieus nadenken over Christian Eriksen, die deze zomer uit zijn contract bij Brentford FC.

Middenvelders moeten er hoe dan ook aangetrokken gaan worden in Manchester. Waar eerder al uitgebreid werd aangekondigd dat Paul Pogba en Jesse Lingard gaan vertrekken, zullen ook Nemanja Matic en Juan Mata de club verlaten. Eriksen zou op de nominatie staan om die leegte in ieder geval deels op te vullen.

Manchester United is echter niet de enige club die lonkt naar de diensten van de 30-jarige Deen. Sowieso wil Brentford graag door met haar spelmaker en daarbij zijn ook Tottenham Hotspur en Everton geïnteresseerd. Nadat Eriksen op het EK van 2021 getroffen werd door hartproblemen, keerde hij na een half jaar revalideren ijzersterk terug in de Premier League. Van de elf wedstrijden die hij in de tweede seizoenshelft speelde, maakte hij er tien helemaal vol.