WOW! Ajax O19-doelman scoort in blessuretijd tegen NAC Breda en eist hoofdrol op in penaltyserie

Een middag om niet snel te vergeten voor Ajax O19-keeper Daan Reiziger. In het bekerduel met de leeftijdsgenoten van NAC Breda staat het in de 92e minuut 0-1 voor NAC en dus gaat Reiziger mee naar voren. Niet zonder succes, want hij kopt de 1-1 binnen! Als de zeventienjarige doelman vervolgens ook nog een hoofdrol opeist in de penaltyserie, is hij helemaal de held. Ajax bekert verder, dankzij Daan Reiziger.

Nordin Musampa spuugt zoon Pierre van Hooijdonk in gezicht

Daan Reiziger al eerder belangrijk in penaltyreeks: Ajax O17 naar finale Future Cup

Zieke assist Daan Reiziger tegen Feyenoord

scroll-down Meer lezen over dit
trending topic?
trending
Lees verder over‘Alles over Ajax: Nieuws, geruchten, interviews en veel meer’

Wereldgoal! Bayer Leverkusen na fantastische aanval op voorsprong tegen Bayern München!

Zaakwaarnemer Ajacied doet boekje open: "De hele Eredivisie wilde hem hebben"