Verhaar enthousiast over Wieffer: "Als hij gaat aanhaken wordt het een fantastische speler"

Thomas Verhaar is onder de indruk van een aantal Feyenoord-spelers. Zo benadrukt hij de ontwikkeling van Marcus Pedersen, de potentie van Mats Wieffer en de wederopstanding van Alireza Jahanbakhsh. Verhaar stopte in 2021 in als getaald voetballer en is nu analist bij RTV Rijnmond.

''Als we het over backs hebben zit ik te genieten van Pedersen de laatste weken. Die vond ik vorig jaar aan het eind van het seizoen steeds minder worden, maar heeft het nu weer wel qua energie en loopacties. Ook wat hij aan de bal doet is fantastisch'', aldus Verhaar bij FC Rijnmond. De Noor kon deze zomer nog vertrekken naar het buitenland, maar van een transfer bleek uiteindelijk geen sprake.

De voormalig voetballer van Excelsior kent Wieffer als geen ander en speelde samen met hem in Kralingen. "Hij is bij ons ook binnengekomen als iemand die zich echt moest gaan ontwikkelen. Dat heeft hij heel duidelijk gedaan. Dat hij dat kan heeft hij laten zien. Ik denk dat hij dat bij Feyenoord dat ook gaat doen. Bij ons was hij op een bepaald moment van onschatbare waarde. Hij kon ballen afpakken en vooral heel goed voetballen. Echt iemand die perfect in het spel van Arne Slot past. Als hij gaat aanhaken wordt het een fantastische speler".

Jahanbakhsh doet het de laatste weken weer goed voor Feyenoord, maar wist zich daarvoor absoluut niet te bewijzen aan Feyenoord en Het Legioen. "Toch denk ik dat hij niet een onbetwiste basisspeler zal worden. Van wat hij vorig jaar heeft laten zien, ben ik nog steeds niet enorm enthousiast'', besluit Verhaar.