Henk Veerman keert na zeven jaar terug bij FC Volendam

Henk Veerman lijkt terug te keren bij FC Volendam. Diverse media stellen dat Veerman de overstap maakt naar de promovendus. Daarmee komt er een eind aan zijn avontuur bij FC Utrecht, dat slechts een half jaar duurde. Na zeven jaar is Veerman weer 'thuis'.

Afgelopen winter haalde FC Utrecht de spits nog in huis. Veerman verruilde SC Heerenveen voor driehonderdduizend euro om een oude belofte aan een te jong overleden jeugdvriend in te lossen. Door een enkelblessure in maart moest Veerman zes wedstrijden aan de kant staan bij FC Utrecht. Zijn teller in dienst van de suptopper kwam daardoor slechts op tien wedstrijden staan.

De geboren Volendammer verruilde zijn jeugdclub in de winter van 2015 voor een transfer naar SC Heerenveen. In 2018 haalde FC St. Pauli de spits naar Duitsland. Twee jaar later keerde Veerman terug in Heerenveen. Na een kort avontuur in Utrecht keert Veerman nu weer terug in Volendam, waar hij al vijftig wedstrijden voor speelde. Veerman zou ook kunnen genieten van de belangstelling van Excelsior, FC Emmen, KV Kortrijk en clubs uit Duitsland en Saoedi-Arabië.