Prachtig: Groningen-aanhang showt doek voor Van Hintum en dochtertje Chloé

FC Groningen-verdediger Bart van Hintum (34) heeft deze week enorm goed nieuws te horen gekregen over zijn ziekte dochtertje Chloé.

Chloé had namelijk leukemie, maar na een controle werd duidelijk dat zij geen leukemiecellen meer in haar bloed heeft. Van Hintum deelde deze positieve update op zijn Instagram: ''Vandaag de uitslag van de laatste beenmergpunctie te horen gekregen en er zijn GEEN leukemiecellen meer in Chloé haar bloed te zien! Om er zeker van te zijn dat de leukemie wegblijft, volgt er wel nog een traject van 1 jaar en 9 maanden. Maar hoe Chloé deze afgelopen 2,5 maand van 95% leukemiecellen naar 0,000% is gegaan, hebben we er alle vertrouwen in dat ze lekker gaat doorknallen''

FC Groningen deelde het prachtige nieuws ook op alle social media kanalen. Onder het kopje 'Moment van de week' werd het naar buiten gebracht door de noorderlingen.

Steun van Supporters

Na afloop van de wedstrijd tegen Vitesse (0-1) liet de aanhang van Groningen een prachtig doek zien, gericht aan Van Hintum en zijn dochertje Chloé.

Feyenoord-doelman vertrekt