Schuurs om tafel met Schreuder over toekomst: "Alles zal afhangen van dat gesprek"

Perr Schuurs gaat snel het gesprek aan met nieuwe Ajax-trainer Alfred Schreuder over zijn toekomst in de Johan Cruijff Arena. De centrale verdediger is zich bewust van het feit dat hij wekelijks wil spelen en twijfelt of dat in het shirt van de Amsterdammers kan.

Schreuder en Schuurs waren al eerder collega's, want de nieuwe oefenmeester was al eerder de assistent van Ten Hag. De twee hebben elkaar nog niet gesproken, maar gaan binnenkort een belangrijk gesprek aan en op basis daarvan gaat de 22-jarige verdediger een beslissing maken met zijn vader en zaakwaarnemer. "Alles zal afhangen van dat gesprek", laat hij optekenen door De Limburger.

Schuurs kwam in 2018 over van Fortuna Sittard, maar wist tot dusver nog steeds geen wekelijkse basisplaats af te dwingen. Hoe volgend seizoen er uit zal zien, is ook afhankelijk van de keuze die ploeggenoot Jurriën Timber gaat maken. Hij kan namelijk naar het buitenland en dat betekent dat een eventueel vertrek kan leiden tot een basisplaats van de Limburger. 

Schuurs speelde in totaal 92 officiële duels bij Ajax in vier seizoenen. Daarin was hij drie keer trefzeker en gaf hij vier keer de laatste pass. 

Net binnen