Nog steeds geen oplossing voor contract Pereiro: 'Speler blijft volwaardig selectielid'

PSV is nog altijd op zoek naar een oplossing voor het aflopende contract van Gaston Pereiro. De Eindhovenaren zaten onlangs voor de zoveelste keer om tafel met het management van de Uruguayaan, maar wederom mislukten de gesprekken. Periero dreigt nu dus gratis te vertrekken, maar hij blijft wél volwaardig lid van de selectie.

PSV wil het contract met Pereiro verlengen, zodat hij komende zomer niet transfervrij is. Hoofdzaakwaarnemer Paco Casal stuurt echter aan op een transfervrij vertrek van de middenvelder, weet het Eindhovens Dagblad. Afgelopen zomer hield Casal al de overstap naar Spartak Moskou tegen, terwijl beide clubs al een akkoord hadden over een transfersom van zo'n vijftien miljoen. 

Zijspoor

PSV gaf in 2015 zeven miljoen euro uit voor Pereiro, maar dreigt daar nu niets van terug te zien. Toch is dat voor de directie geen reden om de middenvelder de rest van het seizoen op een zijspoor te zetten. Pereiro, die net terug is van een blessure, mag 'gewoon' gebruikt worden door Mark van Bommel.