HAHA! Eigenwijze Chinese scheidsrechter heeft twee keer schijt aan VAR (VIDEO)

Heerlijke beelden dit! Guangzhou R&F tegen Shanghai SIPG (2-2) is een topwedstrijd in China, en dus is er VAR aanwezig om alles zo eerlijk mogelijk te laten verlopen. Er is alleen één probleem: de scheidsrechter van dienst is absoluut geen fan van de videoscheidsrechter. 

En dat levert twee bijzondere momenten op. Eerst wil de VAR een beslissing voor een penalty terugdraaien, omdat er sprake zou zijn van buitenspel. De arbiter komt pas laat kijken, waarschijnlijk na veel aandringen van de videoref. Uiteindelijk gaat hij toch maar mee in de beslissing van de VAR, terwijl de speler van Guangzhou R&F al klaarstaat om de strafschop te nemen. 

Lullig, maar dat kan gebeuren. Daarna gaat het weer 'fout'. Marko Arnautovic van Shanghai wordt geraakt op zijn hoofd in het strafschopgebied. Niet heel erg allemaal, maar de scheidsrechter geeft een penalty. De VAR grijpt weer in en zegt dat de scheidsrechter een kijkje moet nemen. Dat doet de leidsman één seconde, waarna hij gewoon bij zijn besluit blijft. HAHA!

Beelden vanaf 1.15 minuut.