Ronaldo kondigt terugkeer aan: “Sunday, the king plays”

Cristiano Ronaldo zal zondag in een oefenduel tussen Manchester United en Rayo Vallecano in actie komen. Eerder stond zijn naam niet in de lijst van meereisde spelers, maar de Portugese superspits heeft hoogstpersoonlijk op Instagram laten weten dat hij gewoon gaat spelen.

Dit deed hij in een reactie op een instagrambericht met de woorden “Sunday, the king plays.” Ronaldo speelde tot dusver nog geen minuut in de oefencampagne van de Engelse topclub en trainde ook nog niet met de spelersgroep. Hij verbleef een tijd in Portugal en liet zich eerder deze week pas zien bij de club voor een gesprek over zijn toekomst. Ondanks alle perikelen ziet Erik ten Hag Ronaldo nog altijd als zijn eerste spits.

Toekomst

De toekomst van de spits is echter nog altijd onzeker. Zo zou hij zelf zijn pijlen hebben gericht op een transfer naar een club die in de Champions League uitkomt. Echter zouden de meeste clubs geen interesse hebben in de diensten van Ronaldo. De enige optie zou Sporting Lissabon zijn, de club waar het voor de Portugees allemaal begon. Hij zou hier eventueel op huurbasis heen kunnen gaan.