John van 't Schip maakt indruk als bondscoach: "Ben geen Harry Potter"

John van 't Schip maakt als bondscoach van Griekenland al de nodige indruk. Dinsdagavond won zijn ploeg voor de eerste keer onder zijn leiding en hoewel de resultaten vooralsnog tegenvallen, zijn de Grieken tevreden over de werkwijze van de Nederlandse coach. 

Na de 2-1 overwinning op Bosnië-Herzegovina zei Van 't Schip: "Ik ben geen Harry Potter, dat had ik wel gewild. Ik moet de spelers feliciteren met deze overwinning. We zijn erg blij met het resultaat, maar nog meer met de wijze waarop we gespeeld hebben. We zien na elke wedstrijd progressie. We waren fris en we kozen ervoor om te voetballen. We bleven op balbezit spelen. We willen dat de jongens geloven dat zij beter kunnen voetballen dan dat ze gewend zijn."

Goede weg

Plaatsing voor het EK zit er niet meer in voor het team van John van 't Schip, maar toch denken de Grieken dat ze een goede weg zijn ingeslagen onder leiding van de Nederlandse trainer. "Op deze voet moeten we verder. In het verleden dacht iedereen dat we alleen konden verdedigen en counteren. Nu spelen we meer op balbezit en creëren we zelf de kansen. Er zullen ups en downs zijn, want we zitten in een fase waarin we aan het bouwen zijn", aldus Van 't Schip.

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl