Thomas Letsch lovend over pupil: "We waren van begin af aan overtuigd van hem"

Spits Armando Broja speelt dit seizoen op huurbasis bij Vitesse en met succes. De pas negentienjarige Albanees presteert goed, echter verwacht Thomas Letsch nog meer van hem dit seizoen, zo laat hij weten aan De Telegraaf.

Tot dusver wist Broja al negen keer te scoren voor de club uit Arnhem. Trainer Thomas Letsch is dan ook zeer te spreken over zijn spits: "Armando is binnengekomen als een jonge speler, die nog nooit in zijn leven echt profvoetbal had gespeeld. We waren van begin af aan overtuigd van hem en nu maakt hij het ook waar", aldus Letsch tegenover De Telegraaf.

Hoewel de start van de Albanees moeizaam was, wist hij de laatste drie wedstrijden het net te vinden: "Hij heeft tijd nodig gehad om fysiek op niveau te komen, is er daarna een tijd uit geweest door corona en is nu op het niveau dat hij kan laten zien dat hij een absolute topaanvaller is in deze competitie. Hij heeft nu ook de power om het niet zestig, zeventig minuten vol te houden, maar de hele wedstrijd", sluit Letsch af.