Komen Brobbey en De Jong allebei tot scoren tijdens Ajax - PSV? Zet in en win!

De Johan Cruijff Arena is zondag het decor van de Eredivisie-kraker tussen Ajax en PSV. Jack's Casino & Sports zet alle odds voor je op een rijtje! Win nu 50x je inzet als Ajax en PSV allebei scoren.

Advertorial. Wat kost gokken jou? Speel bewust, 18+

Ajax is de favoriet voor de zege, gezien de meest recente edities van Ajax - PSV. De Amsterdammers wonnen namelijk vier van de laatste vijf ontmoetingen in Amsterdam. De clash in het seizoen 2020/2021 eindigde in een gelijkspel (2-2). Wint Ajax van PSV?

Ajax wint van PSV (1.75)

Duel der topspitsen

De ogen zijn zondagmiddag ongetwijfeld gericht op de spitsen van beide ploegen: Brian Brobbey en Luuk de Jong. Brobbey is de laatste weken aardig op dreef in de Eredivisie. De twintigjarige aanvaller maakte in de afgelopen drie competitieduels vijf doelpunten.

PSV kan sinds kort weer een beroep doen op De Jong. In de uitwedstrijd tegen FC Groningen maakte de 32-jarige spits zijn rentree, nadat hij wekenlang aan de kant stond met een kuitblessure. De Jong speelde vorige week tegen NEC Nijmegen ruim een uur mee en maakte in dat duel één treffer. Scoren Brobbey en De Jong allebei tijdens Ajax - PSV?

Brian Brobbey en Luuk de Jong scoren allebei (8.00)