Almere City FC aast op Ryan Koolwijk

Almere City FC wil routinier Ryan Koolwijk vastleggen voor komend seizoen in de Keuken Kampioen Divisie. De club wil de 34-jarige speler halen voor de positie van linker middenvelder. Technisch manager Teun Jacobs is optimistisch over de komst van Koolwijk naar Almere. "Wij hebben met Ryan gesproken en Ryan is een interessante speler voor ons. Hij heeft op eredivisieniveau gespeeld en dat vinden wij interessant. Ik hoop dat het goed gaat komen, wat mij betreft ziet het er goed uit", aldus Jacobs tegenover Omroep Flevoland. Koolwijk speelde in het verleden voor Excelsior, NEC en FC Dordrecht. Het afgelopen seizoen stond hij onder contract bij de Slowaakse voetbalclub AS Trencin van eigenaar Tscheu La Ling.

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl