‘Transfer Martinez naar Manchester United lijkt kwestie van tijd’

Erik ten Hag wil na het aantrekken van Tyrell Malacia doorpakken in de Eredivisie. De trainer van Manchester United wil Lisandro Martinez graag naar Engeland halen en The Athletic meldt nu dat de Argentijn zelf ook oren heeft naar een hereniging met Erik ten Hag.

De Argentijnse verdediger verkiest Manchester United hiermee boven Arsenal, dat zich eerder al meldde met een bod bij Ajax. Eén van de hoofdredenen dat Martínez United boven Arsenal lijkt te verkiezen is de kans om weer met Erik ten Hag samen te werken. Volgens de krant zijn Manchester United en Martinez inmiddels in vergevorderde gesprekken. De verwachting is dat de deal in de volgende dagen snel afgerond zal worden.

Tweede Eredivisie-aanwinst

Eerder werd bekend dat de transfer van Tyrell Malacia naar Manchester United definitief is. Naast de linksachter staat Martinez als één van de prioriteiten op het verlanglijstje van Ten Hag. Ook Ajacied Antony zou hoog op de lijst staan, maar zijn prijskaartje van 80 miljoen euro zou Manchester United hebben doen afzien van een deal met Ajax. Naast Malacia en Martinez lijkt ook de komst van Frenkie de Jong zeer snel te worden afgerond.

Ook interessant