Advocaat en Van Marwijk denken niet aan stoppen: "Zijn Dick en ik gek?"

Dick Advocaat (74) en Bert van Marwijk (69) gaan voorlopig niet met pensioen. De bondscoaches van respectievelijk Irak en de Verenigde Arabische Emiraten voelen zich nog helemaal thuis in de voetballerij.

Advocaat laat aan Voetbal International weten dat het Iraaks voetbalelftal zijn allerlaatste trainersklus is. "Maar ik sluit niet uit dat ik nog wat ga doen in een andere functie in het voetbal. Ik ben er nu wel achter dat stoppen geen optie is. Je moet bezig blijven".

'Liefhebbers van voetbal'

Bert van Marwijk is het volledig eens met de woorden van De Kleine Generaal. "Zijn Dick en ik gek? Misschien. Maar we zijn ook liefhebbers. Nee, niet van geld, gewoon van voetbal".

"Geld... we hadden allebei al lang kunnen stoppen, maar zowel hij als ik weet dat als je dat doet, er toch een klein beetje van jezelf sterft. Daarom stop ik ook nooit".

'Andere dingen'

"Ja, misschien als trainer/bondscoach, maar dan zijn er nog genoeg andere dingen om te doen in het voetbal. Op het veld zal ik niet sterven, maar ik heb te veel mensen gezien die stopten en binnen no time heel oud werden. Dat wil ik niet", aldus Van Marwijk. 

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl