Foutloos: Royal Antwerp onder leiding Van Bommel nog zonder puntverlies in competitie

De start van Mark van Bommel en Marc Overmars bij Royal Antwerp is foutloos. In ieder geval in de competitie, waar de club na negen wedstrijden op 27 punten staat. De Nederlandse enclave in Antwerp gaat ontspannen de interlandbreak in. 

Een van de uitblinkers is tot dusver Vincent Janssen. De spits die zich deze interlandbreak weer bij Oranje mocht melden is met zes doelpunten de topscorer van de Jupiler Pro League. Ook Jurgen Ekkelenkamp laat zich zien. Hoewel de aanvallende middenvelder nog niet scoorde, gaf hij al vijf assists. Calvin Stengs heeft zich voorlopig nog minder kunnen laten zien. De rechtsbuiten speelde pas twee keer in de competitie.

De enige smet op de start van Royal Antwerp is de Europese uitschakeling. De mannen van Van Bommel moesten in de voorrondes van de Conference League drie tegenstanders uitschakelen om de groepsfase te bereiken, maar de derde tegenstander bleek er één teveel. Tegen Istanbul Basaksehir werd in het thuisduel nog wel gelijkgespeeld, maar in Turkije viel door een verliespartij een doek.