Bas Nijhuis maakt het met 'tien verse eitjes van eigen kippen' goed met Stijn Vreven

Dat Bas Nijhuis Stijn Vreven in 2018 als trainer van NAC naar de tribune stuurde tijdens een wedstrijd tegen Feyenoord, deed de Belgische trainer pijn. "Het klinkt heel banaal, maar hij heeft mij daarmee echt pijn gedaan", geeft Vreven aan in een interview met Veronica Inside.

Pijn gedaan

"Ik houd van eerlijkheid. Door die eerlijkheid mis ik ook kansen, dat besef ik heel goed. Maar ik zal tot de laatste dag dat ik leef mezelf zijn. En hij (Nijhuis, red.) heeft me echt pijn gedaan. Hij zei namelijk dat hij me niet zou wegsturen, omdat hij niet zo is. Twee weken later stuurde hij me toch weg, al na twee minuten... Dan komt bij mij dat onrechtvaardigheidsgevoel zó sterk boven, dat kan mij echt pijn doen."

Maar Nijhuis maakte het vandaag goed... 

Tijdens het gesprek verraste de scheidsrechter Vreven met een videoboodschap. "Het is ondertussen zo’n twee jaar geleden dat ik je weggestuurd heb. Ik hoop dat het in de tussentijd een beetje bekoeld is en dat we je snel weer terugzien op de Nederlandse velden als trainer. Om het toch een beetje goed te maken, neem ik de eerstvolgende keer tien verse eitjes van mijn eigen kippen voor je mee. Tot snel bij een Nederlandse club."

Vreven kon het zeker waarderen: "Ik vind het fantastisch dat hij deze videoboodschap gemaakt heeft."