Mogelijk slecht nieuws voor PSV: 'Arjen Robben heeft nog steeds last van blessure en overweegt einde carrière'

Het is nog altijd onduidelijk of Arjen Robben een contract gaat tekenen bij een nieuwe club. Volgens het Duitse medium BILD heeft de aanvaller nog altijd fysieke problemen en het einde van zijn carrière zou ineens dichtbij zijn.

Robben zou volgens BILD nog maar net terug zijn van een vakantie met zijn gezin. De toekomst van de buitenspeler ligt nog open, maar het Duitse medium weet te melden dat het nog onzeker is of Robben überhaupt doorgaat met voetballen. De rappe voorhoedespeler heeft nog steeds last van een blessure tussen zijn bekken en schaambeen. Die blessure liep hij vorig seizoen op en hij had er lang last van. Pas in de laatste weken van het seizoen maakte hij weer minuten voor Bayern München, maar deed dat niet pijnvrij

"Het is afhankelijk van zijn gezondheidstoestand of hij doorgaat"
Er is in ieder geval geen gebrek aan interesse voor de 96-voudig international van het Nederlands elftal. Zo verklaarde Mark van Bommel al dat hij Robben graag naar PSV ziet komen. "Het is afhankelijk van zijn gezondsheidstoestand of hij doorgaat," schrijft BILD. PSV zou niet de enige club zijn die hengelt naar Robben, eerder werd ook al bekend dat Leicester City en FC Groningen de komst van de aanvaller wel zien zitten.