Younes reageert: "Schalke is een interessante club"

Younes reageert: "Schalke is een interessante club"

Amin Younes wordt deze transferperiode gelinkt aan een vertrek naar Schalke 04. Momenteel is de aanvaller van Ajax zich aan het voorbereiden op de finale van de Confederations Cup, en daarbij kwam ook de vermeende interesse ter sprake.

"Mijn zaakwaarnemer Reza Fazeli regelt die dingen", zo vertelt Younes tegenover het Duitse Funke Media Group. "Ik heb hem gezegd dat ik me volledig wil concentreren op het toernooi en dat als ik terug ben, we gaan zitten. Dan zullen we gaan kijken hoe mijn toekomst eruit ziet."

Wel laat Younes weten dat hij open staat voor een vertrek naar een mooie club. De Bundesliga-formatie lijkt zeker te voldoen aan dat plaatje. "Schalke is een interessante club, met een grote traditie en een ongelofelijke historie. Ze hebben ook fantastische fans."

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl