Hakim Ziyech lovend over nieuwe trainer: "Ik heb nog nooit een trainer als hij meegemaakt"

Hakim Ziyech heeft een boekje open gedaan over zij debuutseizoen in Engeland. De voormalig Ajacied ervaart naar eigen zeggen meerdere verschillen tussen de Eredivisie en de Premier League.

'Moeilijk seizoen voor me'

Op de clubsite van de Londense club geeft Hakim Ziyech tekst en uitleg over zijn eerste seizoen: "Het is een moeilijk seizoen voor me. In het begin was het wennen en ik heb wat blessures gehad. Dan speelde ik een paar wedstrijden en daarna weer een paar niet. Het is lastig, maar dit kan me wel helpen. In een seizoen als dit moet ik hard blijven werken en me blijven verbeteren. Het gaat om het ritme. Soms denk je dat weer te hebben en dan val je weer terug. Het heeft wat tijd gekost. Ik blijf geloven in mezelf", aldus Ziyech.

Trainerswissel

Frank Lampard haalde Ziyech binnen bij de club, echter werd de trainer ontslagen en moest werd hij opgevolgd door Thomas Tuchel. Hoewel Ziyech bij de Duitser niet kan rekenen op een basisplaats, is hij erg te spreken over de oefenmeester: "Ik heb nog nooit een trainer als hij meegemaakt. De trainers die ik tot nu toe heb gehad, waren wat stiller. Ik denk dat het alleen maar goed is voor de spelers. Het houdt ze scherp, dat is het belangrijkste", gaat de Marokkaanse international verder. "Deze trainer staat echt bij ons op emotioneel vlak. Soms denk je misschien: doe eens rustig, haha. Maar het is goed dat hij dat doet."

Ziyech stelt dat er bij Tuchel ook ruimte is voor een dolletje hier en daar: "Iedereen begrijpt hem en weet wat hij wil. De trainer heeft humor, maar staat ook voor hard werken. Er is soms best tijd voor een lolletje. De trainer maakt zelf ook weleens een grapje."

Hakim Ziyech stond tot dusver 29 duels binnen de lijnen voor The Blues. Hierin was hij goed voor vier assists en vier goals. 

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl