Opstootje bij Feyenoord 'niet groter maken dan het is': "Kijk, ik praat het niet goed.."

John de Wolf vindt dat er overdreven is gereageerd op het opstootje tussen Sven van Beek en Steven Berghuis. De twee Feyenoorders vlogen elkaar op de woensdagtraining in de haren, maar volgens de Wolf 'moeten we het niet groter maken dan het is'. 

"De spelers worden door medespelers gecorrigeerd, spreken het uit en gaan over tot de orde van de dag", zegt De Wolf in gesprek met RTV Rijnmond. De voormalig verdediger maakte in zijn actieve loopbaan ook een aantal ruzies mee tussen ploeggenoten. "Alleen toen had je nog geen social media en werd het niet zo breed uitgemeten. Kijk, ik praat het niet goed. De spelers hebben een voorbeeldfunctie. Maar laten we het niet groter maken dan het is."

Feyenoord heeft Van Beek en Berghuis niet bestraft. En dat is goed, stelt De Wolf. "Dat lost zichzelf op diezelfde dag nog op. Ik geloof er niet in dat zo’n voorval in een groep blijft zitten. Giovanni van Bronckhorst hoefde er ook niet tussen te komen. Spelers lossen dit onderling op en dat is juist een goed teken."

Bekijk hier nog eens de beelden van de ruzie