Is dit de nieuwe vriend van Yolanthe?

Yolanthe Cabau verblijft op dit moment voor vakantie in Mexico met haar zoontje. Maar de actrice heeft nóg meer gezelschap. Volgens diverse bronnen, waaronder Shownieuws.nlheeft Yolanthe namelijk een nieuwe liefde gevonden.

Nog recent liet Yolanthe weten klaar te zijn voor de liefde. Verzoenen met Wesley hoorde hier niet toe. Nee, de nieuwe man in haar leven is model Lentini Eersteling. De twee hebben elkaar al een tijdje geleden ontmoet tijdens een feestje in Rotterdam. En daar Lentini ook voor het grootste gedeelte van het jaar in Los Angeles woont, konden de twee hun liefde voor de buitenwereld enige tijd geheim houden.

Maar nu zijn ze samen gespot op het strand in Mexico, waar Yolanthe werd gevoerd door haar nieuwe vlam. De twee waren zeer innig. Ook zoontje Xess Xava was er bij. Het leek dus wel een gezinnetje. Belangrijkste voor Yolanthe is dat ze nu eindelijk weer een liefde in haar leven heeft gevonden. Eerder ontkende haar management overigens niet dat de twee een relatie hebben.

De nieuwe vriend van Yolanthe heeft net als ex-Wesley Sneijder een achtergrond in het voetbal. Tot zijn zestiende speelde Eersteling bij Sparta.

Wesley Sneijder

Story suggereert overigens dat Yolanthe aanpapt met Eersteling om Sneijder jaloers te maken. Laatstgenoemde wil daar in een korte reactie weinig over kwijt: "Ik ga daar niets over zeggen. Dat is niet mijn afdeling. Ik heb geen idee wie hij is. Ook weet ik niets over de link met FC Utrecht. Ik heb er wel iets van meegekregen, maar er verder niet naar gekeken. Ik heb er ook niet met Yolanthe over gesproken. Wij spreken over heel andere dingen. Niet over deze onzin allemaal."

Pikant detail: Lentini Eersteling heeft net als Sneijder een band met FC Utrecht: zijn broer Juliani Eersteling (19) heeft een contract bij Jong FC Utrecht, terwijl Wesley's zoon Jessey tot de jeugdselectie van FC Utrecht behoort.