Elftal van de Week: Ajax, AZ en Feyenoord domineren

Speelronde 23 is gespeeld en dus tijd om de elf beste spelers in het Elftal van de Week te plaatsen. Het afgelopen weekend zorgde voor veel bijzondere momenten. De gehele top vier won zijn wedstrijden, waardoor Ajax, PSV, Feyenoord en AZ goed zijn vertegenwoordigd. 

Joshua Brenet & Andries Noppert

In de 80e minuut mocht Joshua Brenet invallen aan de kant van FC Twente. De thuisploeg keek nog tegen een achterstand aan, maar in de 89e minuut was daar supersub Brenet. De verdediger chipte de bal het strafschopgebied van Go Ahead Eagles in en zag de bal pardoes achter uitblinker Andries Noppert vallen. Zo hield de thuisploeg toch nog een punt in Enschede.

Orkun Kokcü & Luis Sinisterra

Bij Feyenoord namen Orkun Kokcü en Luis Sinisterra hun ploeg weer bij de hand. Het duo blink de afgelopen weken vaak uit en dat was dit weekend niet anders. Toen Feyenoord nog tegen een 0-1 achterstand aan keek tegen Cambuur, was het Sinisterra die van ver prachtig raak schoot. De Colombiaan kreeg de assist van Kokcü, die later ook nog eens de 2-1 maakte. Sinisterra was ook de man van de assist op de 3-1.

Tijjani Reijnders & Vangelis Pavlidis

Bij de 2-1 overwinning van AZ op Heracles, namen Tijjani Reijnders en Vangelis Pavlidis hun ploeg bij de hand. Waar Pavlidis goed was voor een assist en doelpunt, schoot teamgenoot Reijnders op schitterende wijze de openingstreffer binnen.

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl