Maurizio Sarri over De Ligt-concurrent Demiral: "Dit kan een ernstige blessure zijn"

Merih Demiral, de grote concurrent van Matthijs de Ligt bij Juventus, is zondagavond in het duel met AS Roma geblesseerd uitgevallen. Demiral maakte het openingsdoelpunt in het met 1-2 gewonnen uitduel en raakte niet veel later ogenschijnlijk zwaar geblesseerd.

De Turkse verdediger, aan wie De Ligt zijn basisplaats al een maand moet afstaan, is volgens zijn trainer serieus geblesseerd. "Dit kan wel eens een ernstige blessure zijn," vertelt Maurizio Sarri tegenover Italiaanse media.

Na het uitvallen van Demiral mocht De Ligt invallen, die een goede indruk achterliet en van La Gazetto dello Sport een 6.5 kreeg voor zijn optreden tegen de Romeinen. De Ligt begon 7 december voor het laatst in de basis en mocht tot en met zondag slechts één keer invallen.

Boze Dybala doet Sarri niks

Sarri had ook nog iets te zeggen over Paulo Dybala, die na zijn wissel tegen AS Roma kwaad het veld afstormde nadat hij in de 69e minuut werd gewisseld. "Het kan me niks schelen, als ik heel eerlijk ben. De wedstrijd liet zien dat ik actie moest ondernemen. Paulo mag reageren op zijn wissel, dat is normaal," zegt Sarri. "Ik heb nog nooit een speler gezien die gelukkig was dat hij gewisseld werd."