Maduro ziet toekomst rooskleurig tegemoet: "Feyenoord heeft een aantal goede talenten"

Hedwiges Maduro is enorm enthousiast over de jeugdopleiding van Feyenoord. De Nederlander heeft zijn oog laten vallen op Mike Kleijn, de zestienjarige captain van Feyenoord O18. Volgens de analist zijn er een aantal spelers uit de jeugd die snel op de deur gaan kloppen bij de hoofdmacht van de Rotterdammers.

"Feyenoord heeft een aantal goede talenten die eraan komen", opent Maduro lyrisch bij het ESPN-programma Voetbalpraat. "Mike Kleijn jongens, Mike Kleijn. "Hij is heel behendig en heeft al meegetraind met het eerste elftal. Geloof me maar, hij komt eraan. Misschien volgend jaar al, let maar op", klinkt hij overtuigd. Kleijn heeft al eens mogen debuteren voor het eerste van Feyenoord, want op 8 januari speelde de middenvelder een half uur mee in een met 3-1 gewonnen oefenwedstrijd tegen PEC Zwolle. 

Er was veel interesse voor Kleijn uit het buitenland, maar hij bleef trouw en gaat voor een doorbraak in Rotterdam-Zuid. "Het was niet moeilijk om die buitenlandse interesse links te laten liggen. Eerst doorbreken in Nederland en het goed doen in het eerste elftal en dan pas verder kijken. Zo zie ik het", zei hij medio 2021 op de clubkanalen van Feyenoord.

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl