Zahavi geeft toe: "Ik kan de geruchten niet stoppen, maar het klopt dat ik aanbiedingen heb gehad"

Eran Zahavi is nog steeds blij met zijn keuze om bij PSV te blijven, maar geeft eerlijk toe dat er aan hem getrokken werd door verschillende clubs. Olympiakos bood hem een contract aan zo gaf de Israëlische spits toe.

Zahavi kent tot dusver een ongelukkig seizoen. De aanvaller had te maken met een moeilijke thuissituatie en kreeg te maken met een blessure. "Het was geen gemakkelijke periode voor mij. Ik was geblesseerd en nam de beslissing om het anders aan te pakken dan hoe de rest het aan zou pakken. Ik denk dat het de juiste beslissing was, ik heb er hard voor gewerkt. Nu ben ik weer terug", zegt Zahavi bij PSV TV.

De 34-jarige spits kreeg de kans om te vertrekken uit Nederland. "Ik kan de geruchten niet stoppen, maar het klopt dat ik aanbiedingen heb gehad. Daar heb ik ook met PSV over gesproken, zij weten alles. We hebben besloten dat ik hier blijf tot het einde van het seizoen. We respecteren elkaar. De manier van communiceren was fijn. Het is normaal dat een speler een aanbod krijgt. Dan praten we met elkaar en ik denk dat ik de juiste keuze heb gemaakt".

Het Griekse Olympiakos wilde Zahavi overnemen van de Eindhovenaren. "Ik twijfelde omdat ik een aanbod kreeg voor een jaarcontract, plus een optie om te verlengen. Als je zo'n aanbod krijgt van een goede ploeg dan vraag je het jezelf af. Ook omdat mijn contract bij PSV afloopt. Als ik puur naar mijn carrière kijk, dan was dat misschien de beste optie, maar de keuze om bij PSV te blijven is ook goed voor mijn carrière. Ik ben hier iets begonnen. De club is blij met mij en ik ben blij met de club".

Ook interessant