Ten Hag: "Geen afspraken over transfers tussen Ajax en United"

Ajax-trainer Erik ten Hag vertrek aankomende zomer naar Manchester United. Tijdens de persconferentie van vrijdagmiddag werd er aan de trainer gevraagd of er afspraken zijn tussen Ajax en United over transfers.

“Daar zijn geen afspraken over”, vertelt Ten Hag. De 52-jarige Tukker zou naar verluidt interesse hebben om Antony en Jurriën Timber mee te nemen naar Manchester, maar reageert verder niet op Manchester United-gerelateerde vragen. “Ik heb hele goede spelers, maar dat is totaal niet aan de orde. Ik heb een fantastische band met de spelersgroep, ik ben onderdeel geworden van Ajax. Wij moeten kampioen worden, omdat Ajax in de Champions League hoort. Daar is alles op gericht.”

Komende zondag is het Super Sunday in de Eredivisie. Ajax kan zich bij een overwinning op AZ kronen tot landskampioen, maar dan moet PSV verliezen in Rotterdam bij Feyenoord. De focus van Ten Hag is dan ook volledig op de wedstrijd van zondag: “We hebben geweldig getraind en de sfeer in de groep is goed. We spelen nog drie wedstrijden en daar zullen we alles uit gaan halen. De spelers zijn goed met elkaar bezig en zijn erg hongerig. We kijken uit naar de topper in Alkmaar. Het is een duel tussen twee goed voetballende ploegen, het kan heel leuk worden.”

Net binnen