Gravenberch ondergaat dinsdag keuring en wacht vijfjarig contract in München

De transfer van Ryan Gravenberch naar Bayern München lijkt zo goed als rond. De middenvelder laat Ajax achter zich en zou een contract voor vijf seizoenen ondertekenen in Duitsland. Volgens De Telegraaf ondergaat Gravenberch dinsdag de medische keuring.

Het medium weet te melden dat Gravenberch zijn krabbel onder een contract van vijf jaar zet. De Oranje-international zou zo’n tien miljoen bruto per jaar gaan verdienen in München. Met de transfer zou een bedrag van van maximaal 24,5 miljoen euro zijn bemoeid. 

Gravenberch stroomde vanuit de jeugd van Ajax door naar het eerste. De nog altijd pas twintig-jarige middenvelder kwam 103 keer uit voor Ajax, waarin hij goed is voor twaalf doelpunten en dertien assists. Met Ajax veroverde Gravenberch drie landstitels en twee bekers.

Mogelijke opvolger Gravenberch in beeld

Ajax zou in de zoektocht naar de opvolger van Gravenberch uit zijn gekomen in Italië. De Amsterdammers zouden volgens Verweij serieuze belangstelling hebben in de verdiensten van Teun Koopmeiners. "Er is kenbaar gemaakt dat hij op de lijst staat bij Ajax. Niet op de lijst van een mannetje van vijftig die ze altijd hanteren, maar echt op de shortlist." Koopmeiners vertrok afgelopen zomer nog bij AZ voor een overstap naar Atalanta. In 43 wedstrijden was de Oranje-international goed voor vier goals en assits.

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl