Bizar verhaal: Antwerp-fan verstopte zich in De Grolsch Veste en keek #azant gewoon in het stadion

De burgemeester van Enschede stond het niet toe dat er fans van Royal Antwerp aanwezig waren bij het voorronde-duel met AZ, maar hier legde de 48-jarige Antwerp-fan Joeri zich niet zomaar bij neer. Integendeel zelfs, want de Belgische supporter slaagde er 'gewoon' in om het duel in de voorronde Europa League in het stadion mee te maken.

Aan Standaard.be legt Joeri uit hoe hij hierin slaagde: "Vier uur voor de wedstrijd was er nog geen enkele controle. Ik zag dat er een poort open stond en ben gewoon naar binnen gewandeld, zonder dat iemand mij controleerde of tegenhield. Ze waren druk bezig met het aanleggen van het cameramateriaal namelijk." 

Binnenkomen is één ding, maar je uren lang verstoppen, is ook niet eenvoudig. Toch ging dit niet zo moeilijk: "Ik heb me verstopt in de catacomben van het stadion, tot ik rond 18:00 uur mensen binnen hoorde komen. Toen heb ik me gewoon tussen hen gemengd. Ik ben zelfs in het stadionrestaurant geweest en ben aangeschoven bij het gratis buffet. Het eten was heerlijk." Bizar verhaal!

scroll-down Meer lezen over dit
trending topic?
trending
Lees verder over‘LIVE! AZ - Royal Antwerp: Doelpunten, hoogtepunten en samenvatting #AZROY’

AZ-spelers bedanken 4.014 fans in Enschede na 1-1 gelijkspel tegen Antwerp

AUTSCH! Antwerp-coach krijgt bal snoeihard in het gezicht tijdens #AZANT

Bizar! Doodse stilte bij Grolsch Veste drie kwartier voor AZ - FC Antwerp